Menukaart

Postelein is ontstaan uit onze liefde en passie voor lekker eten, drinken en het ontdekken van nieuwe smaken en combinaties. Dit doen wij het liefst door een hele avond verschillende gerechten te proeven, te delen en vooral te genieten.
Onze kaart bestaat daarom uit gerechten van het formaat van een tussengerecht. Op deze manier kunt u meerdere verschillende gerechten en smaken ontdekken op één avond.
Omdat we graag werken met producten uit het seizoen en houden van wat afwisseling, veranderen we (bijna) elke maand een gedeelte van de kaart.
Alle gerechten zijn met elkaar te combineren tot uw eigen favoriete menu.


Voorgerechten | € 10

Zeebaars ceviche . gele biet . fromage blanc . komkommer
Steak tartare ‘Postelein’ . dragon . ei . Parmakrokant . toast
Kalf . doperwt . dashi . gedroogde ansjovis . gerookte zure room
Bietencannelloni . fromage blanc . gin tonic . amandel . citroentijm
Tussengerechten | € 10

Heilbot . citroenboter . venkel . kataifi . zoetzure groente
Buikspek . pastinaak . bloemkool . krokante rijst
‘Pulled’ lam . bao bun . wortel . gember . hartige hangop
Lumaconi pasta . pompoen . salie . knolselderij . antiboise

Hoofdgerechten (in het formaat van een tussengerecht) | € 12

Rode poon . saffraanrisotto . pompoen . chorizo
Shortrib . aardappel . kikkererwt . BBQ peen
Angus tri-tip . koffie . polenta . flageoletten . balsamico
BBQ bloemkool . koffie . saffraanrisotto . kikkererwt . zure room
Desserts | € 9

Perzik . citroen . venkel . pecannoten . karamel
Panna cotta . mascarpone . witte chocolade . watermeloen

Kaas | € 12
4 soorten kaas met garnituur

Kunt u niet kiezen of wilt u graag verrast worden?

4-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . hoofd . dessert (of kaas +€3)
€ 40,00 per persoon

4-gangen Chefsmenu zonder dessert*
voor . tussen . tussen . hoofd
€ 42,00 per persoon

5-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . tussen . hoofd . dessert
€ 50,00 per persoon

*alleen per tafel te bestellen

Bijpassend wijnarrangement
€ 7,50 per glas