Menukaart

Postelein is ontstaan uit onze liefde en passie voor lekker eten, drinken en het ontdekken van nieuwe smaken en combinaties. Dit doen wij het liefst door een hele avond verschillende gerechten te proeven, te delen en vooral te genieten.
We werken graag met producten uit het seizoen en houden van wat afwisseling, daarom veranderen we regelmatig een gedeelte van de kaart.

Alle gerechten zijn met elkaar te combineren tot uw eigen favoriete menu.

Voorgerechten

Hollandse garnalen | € 17,5
warmgerookte zalm . appel . gerookte paprika . kervel

Bisque van schaaldieren | € 17,5
coquille . zoete aardappel . krokante knoflook

Dungesneden ribeye | € 16
pompoen . sjalot . piccalilli . fromage blanc

Hertenham | € 16
sticky biet . gele ui . pistache . rode port

Hartige panna cotta | € 15
geitenkaas . rode ui . honing . biet

Hoofdgerechten

Skrei (winterkabeljauw) | € 27
mousseline . paling . zeekraal . venkel

Entrecôte | € 29
mousseline . pecorino kaas . bosui . rode wijnsaus

Gekonfijte eendenbout | € 27
hete bliksem . peen . sjalot . rode port

Pompoen | € 25
salie . risotto . bundelzwam . pecorino kaas

Vlees voor 2 (500gr.) | € 70
Keuze van de chef . friet . geroosterde groente . jus

Desserts

‘Snickers’ | € 12
roomijs . karamel . chocolade . pinda

Appel-peer crumble | € 12
tijm . kaneel . gyoza . yoghurtijs

Koffie / thee Postelein | € 6,5
Koffie / thee naar keuze met 3 bonbons van Grand Pasteur

Kaas | € 16,5
4 soorten kaas met garnituur

Chefsmenu*
Kunt u niet kiezen of wilt u graag verrast worden?
*alleen per tafel te bestellen

3-gangen Chefsmenu*
voor . hoofd . dessert
€ 45,00 per persoon

4-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . hoofd . dessert
€ 57,00 per persoon

5-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . tussen . hoofd . dessert
€ 65,00 per persoon

Kaas i.p.v. dessert . +€ 5

Bijpassend wijnarrangement
vanaf € 8 per glas