Menukaart
Postelein is ontstaan uit onze liefde en passie voor lekker eten, drinken en het ontdekken van nieuwe smaken en combinaties. Dit doen wij het liefst door een hele avond verschillende gerechten te proeven, te delen en vooral te genieten.
We werken graag met producten uit het seizoen en houden van wat afwisseling, daarom veranderen we regelmatig een gedeelte van de kaart. Alle gerechten zijn met elkaar te combineren tot uw eigen favoriete menu.
We werken graag met producten uit het seizoen en houden van wat afwisseling, daarom veranderen we regelmatig een gedeelte van de kaart. Alle gerechten zijn met elkaar te combineren tot uw eigen favoriete menu.
Voorgerechten
Gerookte makreel | € 14
roseval . augurk . kappertjes . citroen Steak tartare ‘Postelein’ | € 17,5
piccalilly . pittige tomaat . roerei . crouton Gegrilde picanha | € 16
rode ui . pompoen . tomaat . roerei Hartige panna cotta | € 14
geitenkaas . rode ui . honing . pompoen
roseval . augurk . kappertjes . citroen Steak tartare ‘Postelein’ | € 17,5
piccalilly . pittige tomaat . roerei . crouton Gegrilde picanha | € 16
rode ui . pompoen . tomaat . roerei Hartige panna cotta | € 14
geitenkaas . rode ui . honing . pompoen
Hoofdgerechten
Heek | € 26
sugar snaps . peen . groene asperge . mousseline . antiboise Diamanthaas | € 28
groene asperge . knolselderij . pommes pont neuf . chimichurri Kalfswang | € 27
risotto . zoete aardappel . tomaat . amandel Pasta runderbrisket | € 25
paddenstoelen . truffel . koffierub . stoofjus Knolselderij ‘Peking’ | € 23
zoete aardappel . groene asperge . hazelnoot . knoflook Vlees voor 2 (500gr.) | € 65
Entrecote . friet . geroosterde groente . jus
sugar snaps . peen . groene asperge . mousseline . antiboise Diamanthaas | € 28
groene asperge . knolselderij . pommes pont neuf . chimichurri Kalfswang | € 27
risotto . zoete aardappel . tomaat . amandel Pasta runderbrisket | € 25
paddenstoelen . truffel . koffierub . stoofjus Knolselderij ‘Peking’ | € 23
zoete aardappel . groene asperge . hazelnoot . knoflook Vlees voor 2 (500gr.) | € 65
Entrecote . friet . geroosterde groente . jus
Desserts
‘Snickers’ | € 10
roomijs . karamel . chocolade . pinda Citroen tartelette | € 10
rood fruit . zwarte peper . merengue . yoghurtijs Koffie / thee Postelein | € 6,5
Koffie / thee naar keuze met 3 bonbons van Grand Pasteur Kaas | € 15
4 soorten kaas met garnituur
roomijs . karamel . chocolade . pinda Citroen tartelette | € 10
rood fruit . zwarte peper . merengue . yoghurtijs Koffie / thee Postelein | € 6,5
Koffie / thee naar keuze met 3 bonbons van Grand Pasteur Kaas | € 15
4 soorten kaas met garnituur
Chefsmenu*
Kunt u niet kiezen of wilt u graag verrast worden?
*alleen per tafel te bestellen 3-gangen Chefsmenu*
voor . hoofd . dessert
€ 45,00 per persoon 4-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . hoofd . dessert
€ 54,00 per persoon 5-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . tussen . hoofd . dessert
€ 62,00 per persoon Kaas i.p.v. dessert . +€ 5 Bijpassend wijnarrangement
vanaf € 8 per glas ELKE ZONDAG: Chefs Sunday**
3-gangen Chefsmenu
€ 37,50 per persoon
(**in dit menu kunnen we helaas niet met alle allergieën rekening houden)
Kunt u niet kiezen of wilt u graag verrast worden?
*alleen per tafel te bestellen 3-gangen Chefsmenu*
voor . hoofd . dessert
€ 45,00 per persoon 4-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . hoofd . dessert
€ 54,00 per persoon 5-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . tussen . hoofd . dessert
€ 62,00 per persoon Kaas i.p.v. dessert . +€ 5 Bijpassend wijnarrangement
vanaf € 8 per glas ELKE ZONDAG: Chefs Sunday**
3-gangen Chefsmenu
€ 37,50 per persoon
(**in dit menu kunnen we helaas niet met alle allergieën rekening houden)