Menukaart

Postelein is ontstaan uit onze liefde en passie voor lekker eten, drinken en het ontdekken van nieuwe smaken en combinaties. Dit doen wij het liefst door een hele avond verschillende gerechten te proeven, te delen en vooral te genieten.
We werken graag met producten uit het seizoen en houden van wat afwisseling, daarom veranderen we regelmatig een gedeelte van de kaart.

Alle gerechten zijn met elkaar te combineren tot uw eigen favoriete menu.

Voorgerechten

Gerookte makreel | € 14
roseval . augurk . kappertjes . citroen

Steak tartare ‘Postelein’ | € 17,5
piccalilly . pittige tomaat . roerei . crouton

Gegrilde picanha | € 16
rode ui . pompoen . tomaat . roerei

Hartige panna cotta | € 14
geitenkaas . rode ui . honing . pompoen

Hoofdgerechten

Heek | € 26
sugar snaps . peen . groene asperge . mousseline . antiboise

Diamanthaas | € 28
groene asperge . knolselderij . pommes pont neuf . chimichurri

Kalfswang | € 27
risotto . zoete aardappel . tomaat . amandel

Pasta runderbrisket | € 25
paddenstoelen . truffel . koffierub . stoofjus

Knolselderij ‘Peking’ | € 23
zoete aardappel . groene asperge . hazelnoot . knoflook

Vlees voor 2 (500gr.) | € 65
Entrecote . friet . geroosterde groente . jus

Desserts

‘Snickers’ | € 10
roomijs . karamel . chocolade . pinda

Citroen tartelette | € 10
rood fruit . zwarte peper . merengue . yoghurtijs

Koffie / thee Postelein | € 6,5
Koffie / thee naar keuze met 3 bonbons van Grand Pasteur

Kaas | € 15
4 soorten kaas met garnituur

Chefsmenu*
Kunt u niet kiezen of wilt u graag verrast worden?
*alleen per tafel te bestellen

3-gangen Chefsmenu*
voor . hoofd . dessert
€ 45,00 per persoon

4-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . hoofd . dessert
€ 54,00 per persoon

5-gangen Chefsmenu*
voor . tussen . tussen . hoofd . dessert
€ 62,00 per persoon

Kaas i.p.v. dessert . +€ 5

Bijpassend wijnarrangement
vanaf € 8 per glas

ELKE ZONDAG: Chefs Sunday**
3-gangen Chefsmenu
€ 37,50 per persoon
(**in dit menu kunnen we helaas niet met alle allergieën rekening houden)