Menukaart

Postelein is ontstaan uit onze liefde en passie voor lekker eten, drinken en het ontdekken van nieuwe smaken en combinaties. Dit doen wij het liefst door een hele avond verschillende gerechten te proeven, te delen en vooral te genieten.
Onze kaart bestaat daarom uit gerechten van het formaat van een tussengerecht. Op deze manier kunt u meerdere verschillende gerechten en smaken ontdekken op één avond.
Omdat we graag werken met producten uit het seizoen en houden van wat afwisseling, veranderen we (bijna) elke maand een gedeelte van de kaart.
Alle gerechten zijn met elkaar te combineren tot uw eigen favoriete menu.


Voorgerechten | € 10

Zeebaars ceviche . gele biet . fromage blanc . gin tonic . citroentijm
Steak tartare ‘Postelein’ . dragon . ei . Parmakrokant . toast
Bietencannelloni . fromage blanc . gin tonic . amandel . citroentijm
Tussengerechten | € 10

Gamba . lumaconi pasta . schaaldierenjus . ansjovis . citroen
Buikspek . spitskool . gerookte zure room . appel . mosterd
Lumaconi pasta . pompoen . salie . knolselderij . antiboise

Hoofdgerechten (in het formaat van een tussengerecht) | € 12

Kabeljauw . peen . knolselderij . kippenhuid . antiboise
Shortrib . paarse wortel . BBQ prei . aardappelkaantjes
Entrcote . BBQ prei . gekonfijte aardappel . pimentjus
Spitskool . gerookte zure room . appel . mosterd . amandelen
Desserts | € 9

Pure chocolade ganache . cantuccini . kokosijs . chocoladezand
Gegrilde watermeloen . geitenkaas . kataifi . meringue

Kaas | € 12

4 soorten kaas met garnituur
Kunt u niet kiezen of wilt u graag verrast worden?

4-gangen Chefsmenu
voor . tussen . hoofd . dessert (of kaas +€3)
€ 40,00 per persoon

4-gangen Chefsmenu zonder dessert
voor . tussen . tussen . hoofd
€ 42,00 per persoon

5-gangen Chefsmenu
voor . tussen . tussen . hoofd . dessert
€ 50,00 per persoon

Bijpassend wijnarrangement
€ 7,50 per glas